Acció Cultural del País Valencià
 
ACPV assisteix al ple de les corts en suport al Decret d’Ensenyament Plurilingüe
divendres, 8 de setembre de 2017 10:30
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (ACPV assisteix al ple de les corts en suport al Decret d’Ensenyament Plurilingüe ) a FaceBook Compartir (ACPV assisteix al ple de les corts en suport al Decret d’Ensenyament Plurilingüe ) a Twitter Compartir (ACPV assisteix al ple de les corts en suport al Decret d’Ensenyament Plurilingüe ) a Google Bookmarks Compartir (ACPV assisteix al ple de les corts en suport al Decret d’Ensenyament Plurilingüe ) a La Tafanera Compartir (ACPV assisteix al ple de les corts en suport al Decret d’Ensenyament Plurilingüe ) a Meneame Compartir (ACPV assisteix al ple de les corts en suport al Decret d’Ensenyament Plurilingüe ) a Delicious
 

L’entitat demana al PP que deixe d’usar els xiquets i els pares i mares per a fer política

Ferran Suay i Toni Gisbert, membres de la Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), assisteixen avui al Ple Extraordinari de les Corts Valencianes com a convidats, concretament per assistir al punt que tractarà el Decret aprovat pel Consell la setmana passada com a solució davant la suspensió cautelar del Decret de Plurilingüisme per part del Tribunal Superior de Justícia valencià. Amb aquest gest, l’entitat expressa públicament el seu suport al Govern valencià, i més concretament a la gestió de la Conselleria d’Educació: cal respectar els acords dels centres d’ensenyament, garantir un inici normal del curs escolar, i avançar en l’objectiu de la igualtat lingüística i la promoció de la llengua i la cultura dels valencians.

 

En aquest sentit, ACPV demana al PP que deixe d’usar els xiquets i els pares i mares per a fer política, i d’intentar interferir en el normal funcionament del curs escolar, mogut només per interessos polítics i de partit: l’equivocada decisió de voler reanimar l’artificial conflicte entorn de la llengua que va marcar la transició al País Valencià no només ja està resultant un fracàs, sinó que a més es pot girar en contra dels seus impulsors. La societat valenciana ha madurat molt, i el que demana a la política és diàleg, solució dels problemes, projectes en positiu i en clau moderna, i posar fi al maltracte per part del Govern espanyol cap als valencians.

ACPV, com sempre, treballarà per la llengua i cultura dels valencians, i pels valors de progrés i país, i continuarem fent-ho de manera responsable i constructiva.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}