Acció Cultural del País Valencià
 
Inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei
dimarts, 27 de juny de 2017 10:25
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei) a FaceBook Compartir (Inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei) a Twitter Compartir (Inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei) a Google Bookmarks Compartir (Inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei) a La Tafanera Compartir (Inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei) a Meneame Compartir (Inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei) a Delicious
 

Divendres 30 de juny Acció Cultural participarà en la inauguració del "Racó Guillem Agulló i Salvador" a Molins de Rei.

L'acte comptarà amb la presència del conseller de Justícia, Carles Mundó, junt amb l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals.

 

Guillem Agulló ha rebut diferents homenatges els darrers anys, especialment en l'àmbit municipal, però aquesta serà la primera vegada que el Govern de la Generalitat de Catalunya hi participarà. 

La iniciativa es va aprovar el passat 28 d'abril, al ple de l'Ajuntament a partir d'una moció d'Esquerra Republicana, que va ser secundada per CDC, partit que governa el municipi, PSC, CUP i Molins Camina.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}