Acció Cultural del País Valencià
 
Passejada pel Castelló de la República
dilluns, 19 de juny de 2017 10:54
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Passejada pel Castelló de la República) a FaceBook Compartir (Passejada pel Castelló de la República) a Twitter Compartir (Passejada pel Castelló de la República) a Google Bookmarks Compartir (Passejada pel Castelló de la República) a La Tafanera Compartir (Passejada pel Castelló de la República) a Meneame Compartir (Passejada pel Castelló de la República) a Delicious
 

Celebrada el dia 17 de juny de 2017. Eixida a les 11 hores des del Templet del passeig Ribalta. La va guiar Manuel Carceller, especialista en història local. Va conduir els assistents per les fites arquitectòniques i urbanístiques que connecten Castelló de la Plana amb la II República espanyola, com a elements d'història de la nostra ciutat, molts d'ells desconeguts per als propis habitants.

 

Tot i la proximitat de l'estiu, la proposta va aplegar una bona colla de castellonencs, entre els quals la cap de llista de Podem per Castelló i diputada autonòmica Cristina Cabedo.

La valoració dels organitzadors és francament satisfactòria, i consolida el cicle de passejades històriques per la ciutat de Castelló.

Etiquetes:
 
 
 

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}