Acció Cultural organitza autobusos per a celebrar la Diada del 25 d’abril a CastellóEl pròxim 7 de maig es podrà viatjar fins a Castelló en els autobusos contractats per Acció Cultural i gaudir de tota la jornada d’activitats (manifestació i concerts de MURAL SONOR)

Acció Cultural del País Valencià ha contractat autobusos per a organitzar els viatges des de desenes de pobles i ciutats de tot el País Valencià i així gaudir de la Diada Nacional, que es celebra el 7 de maig a Castelló, sense necessitat d’agafar un vehicle propi. Aquesta proposta es fa amb la intenció de reduir els costos dels viatges, animar a la gent a vindre des de diferents parts del territori i facilitar el transport.

Les diferents rutes d’autobús que el 7 de maig eixiran des de tot el País Valencià per a celebrar la diada nacional del 25 d’abril a Castelló són:

Ruta Sud interior

Des de les comarques del Sud interior eixiran autobusos des de Crevillent (eixida des del passeig de Fontenai) amb parades a Elx (a l’estació d’autobusos a l’Avinguda Vicent Quiles) i a Novelda (Parc Alcalde Salvador Sánchez).

Ruta Comarques Centrals interior

També eixiran autobusos des de Castalla (eixida des de Casa de la Cultura) amb parades a Alcoi (plaça Al-Azraq), Ontinyent (Avinguda del Benicadell, junt al Centre de Salut de l’avinguda Albaida), Xàtiva (rodona del carrer de la beata Inés) i Alzira (estació d’autobusos).

Ruta costa

A més a més, la ruta de la costa inclou Alacant (eixida des de la plaça de bous), Campello (gasolinera eixida del poble), Pedreguer (avinguda del País Valencià), Gandia (estació de tren – parc de l’estació) i Sueca (lloc per determinar).

Ruta el Camp de Túria – el Camp de Morvedre

També eixiran autobusos des de Llíria (eixida des de l’IES Laurona), Bétera (lloc per determinar) i Sagunt (lloc per determinar).

València

La eixida de València es farà des de Benimaclet (punt d’eixida encara per determinar).

I, per últim, les rutes de les Comarques del Nord del País Valencià tindran parades a totes les Comarques del Nord.

Atenció: aquestes rutes podrien patir variacions, fins i tot suprimir-se, en funció del nombre de gent apuntada.

Per a més informació escriviu a autobusos@acpv.cat

Altra informació d’interés:

Compra d’entrades: https://www.notikumi.com/2022/5/7/concert-mural-sonor-en-commemoracio-25-dabril-2022


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de