Xerrada “Política lingüística: estat de la qüestió” amb Beatriu DefiorEl pròxim dimarts 9 de maig a les 19 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània tindrà lloc la xarrada “Política Lingüística: estat de la qüestió” amb Beatriu Defior, directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears. Una xarrada emmarcada dins del cicle “Política lingüística: propostes per avançar”. Es farà un balanç de la situació lingüística i reflexionarem de com, per exemple, a les Illes Balears sí que han aconseguit imposar el requisit lingüístic a l’àmbit sanitari entre altres coses.

El cicle “Política lingüística: propostes per avançar” ja va comptar amb la presència de Rubén Trenzano, que va fer un repàs de la política lingüística del govern valencià en les legislatures del botànic així com les propostes i reptes de futur en aquest camp. Ara és el torn d’escoltar la màxima responsable de política lingüística de les Illes Balears.

Aquest cicle clourà el mes de juny amb la xarrada que impartirà Francesc Xavier Vila, secretari de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Cal inscripció. Més informació ací. Us hi esperem!


Etiquetes: ACPV llengua política lingüística

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de