No a la Llei Rovira: compareixença dels expertsEl passat dilluns, 6 de maig, va començar la compareixença en el procés de tramitació de la nova llei educativa. Sindicats i entitats com ACPV proposàrem persones expertes perquè defensen els nostres drets lingüístics davant les Corts Valencianes.

Les persones proposades per intervindre foren Rafael Castelló Cogollos, professor de Sociologia de la UV, Rubén Pacheco Díaz, representant Confederació AMPA Gonzalo Anaya, Zulaika Agustí Taboada, membre del STEP-IV, en representació del professorat de la CV i el Joaquim Dolz Mestre, catedràtic honorari en didàctica de llengües de la Universitat de Ginebra (Suïssa).

Des d’ACPV seguim creant iniciatives per tal de lluitar per la nostra llengua i els nostres drets, com ara la recollida de signatures contra la Llei Rovira, que ja suma més de 13.000 signatures. Si encara no t’has adherit, pots signar ací


Etiquetes: ACPV Noalalleirovira

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de