ACPV se suma a la convocatòria de l’Associació Valenciana de Professionals de la Cultura contra el nou conveni amb els municipis


Acció Cultural del País Valencià se suma a la convocatòria contra el conveni de cultura amb la FVMP

S’ha convocat una concentració dijous 11 de juliol a les 11:30 hores

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) vol manifestar públicament la seua oposició al conveni recentment publicat entre la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a la promoció i difusió del projecte «Circuit Cultural Valencià». Aquest conveni, que pretén regular la gestió del Circuit Cultural Valencià, no compta amb el suport de les principals associacions del sector cultural.

ACPV se suma a l’Associació Valenciana de Professionals de la Cultura i altres entitats del sector, ja que considerem que aquest conveni no recull les necessitats i demandes reals dels professionals de la cultura, ni garanteix una gestió justa i transparent del Circuit Cultural Valencià.

Per això, ens unim a la convocatòria per a una concentració de protesta aquest dijous a les 11.30 h a les portes de les Corts Valencianes. La concentració coincideix amb la compareixença del Sr. conseller de Cultura, qui respondrà les preguntes dels partits de l’oposició sobre aquest controvertit conveni.

Detalls de la concentració:

  • Dia: Dijous
  • Hora: 11.30 h
  • Lloc: Portes de les Corts Valencianes

Instem a tots els professionals i simpatitzants del sector cultural a unir-se a aquesta mobilització per fer sentir la nostra veu i exigir una gestió cultural sense barreres ni imposicions. En representació d’Acció Cultural del País Valencià assistirà la seua secretària Anna Gascón.


Etiquetes: ACPV cultura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de