Exposició d’Art en Acció

Inauguració: dijous 23 de febrer a les 19.00h 

Des del 23.02.2012 fins al 01.04.2012 

Octubre Centre de Cultura Contemporània
Sant Ferran, 12
46001 València
(34) 963157799

Produïda per Acció Cultural del País Valencià i l’Octubre Centre de Cultura Contemporània
Disseny de la mostra: Ricard Silvestre 
Obres en venda
Entrada lliure

Horari de visites 
-De dilluns a divendres: de 10h a 21h 
-Dissabtes matí: de 10h a 14h 
-Dissabtes vesprada, diumenges i festius tot el dia: tancat 

L’exposició “Art en Acció” recull les obres donades a Acció Cultural del País Valencià per més d’un centenar d’artistes del nostre país, que es posen a la venda per a contribuir al pagament de les multes imposades a Acció Cultural pel govern del president Francisco Camps, de la Generalitat Valenciana, amb motiu de les emissions de TV3 al País Valencià. 

Les diverses multes ascendeixen a la quantitat de més de 900.000 euros (incloent-hi penalitzacions i interessos de demora), de la qual l’entitat ha aconseguit pagar un 50% gràcies a les aportacions populars i a les obres d’art que ja ha aconseguit vendre. El 50% restant és reclamat ara sota amenaça d’embargament dels béns de l’entitat, entre els quals s’inclou el propi edifici de l’Octubre CCC. 

Acció Cultural agraeix el gest extraordinàriament generós realitzat per la comunitat d’artistes plàstics i visuals que van respondre a la crida efectuada per Andreu Alfaro, Antoni Tàpies i Miquel Barceló en nom de l’associació i d’altres entitats solidàries. Acció Cultural agraeix també les adhesions de particulars i d’entitats que, bé a través de donatius, bé a través de la compra d’aquestes obres d’art, contribueixen al pagament de les multes.