Entre 1,000 i 10,000 €

Antoni Abad

 

Cursa de meduses per les aigües d’Es Trenc

 

 Cursa de meduses per les aigües d'Es Trenc antoni_abad 

 

Tècnica mixta: sorra de la platja d’ Es Trenc, Perles de fang, cordes de cotó, pigments i d’altres. 130 x 90 cm.

Antoni Abad (València, 1948). Pintor valencià resident a Mallorca. Inicia els seus estudis de dibuix al Col·legi Salesians de València continuant-los a la Real Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de la mateixa ciutat. Comença els seus primers treballs inspirant-se en els autors impressionistes i troba la seua realitat trencant les disciplines imposades. Descobreix un món de textures i es sorprèn amb les tècniques de Barceló gaudint a l’hora que evoluciona amb l’experimentació i investigació de diferents tècniques i materials.

Fidel als principis de la pintura en la seua més pura essència, es segueix il·lusionant quan empren l’aventura d’ enfrontar- se a cada nou treball. En l’actualitat continua el seu treball al seu estudi de Campos (Mallorca). Ha exposat a diverses galeries i centres d’art de Palma.

 

Donatiu: 1.500 euros