Sense títol 1 i 2
Menys de 1,000 €

Francesc Guitart

1) Sense títol
2) Sense títol

 Sense títol 1 i 2

 

guitart 

 

1) Gravat amb pigments. Exemplar núm. 28/30, 77 x 57 cm
2) Gravat amb pigments. Exemplar núm. 18/60, 77×57 cm 

Francesc Guitar. Pintor, gravador, escultor i fotògraf, Francesc Guitart s’ha dedicat aquests darrers anys amb preferència a la fotografia tot intentant mostrar-hi sempre els seus aspectes més pictòrics.

Des dels anys 70, ha presentat un total de 56 exposicions individuals a galeries d’Espanya, Alemanya, Bèlgica, Holanda, EUA, Japó i Luxemburg. Sotheby’s ha subhastat 2 fotografies a la secció «Images of Women» el maig de 2005 i obres seves formen part de col•leccions particulars i de museus com Cabinet des Estampes de la Bibliothèque nationale de France (fons artístic), Brooklyn Museum de Nova York, Carnegie Museum of Art de Pittsburg, Städel Museum de Frankfurt, Museu Nacional d’Art de Catalunya (secció gràfica) i la Col·lecció Testimoni de la Fundació «La Caixa».

 

Donació de col·leccionista particular

 

Donatiu: 380 euros (unitat)