Xavier_Corbero
Més de 10,000 €

Xavier Corberó

Obra a escollir.

Nota: l’obra la podrà escollir el comprador directament al taller de l’artista

 

 

Xavier_Corbero 

 

Xavier Corberó i Olivella (Barcelona, 1935) va treballar a la foneria Medici de Lausana, on va viure un període clau de la seua formació com a escultor. Influït per Pau Gargallo i Henry Moore. Entre 1966 i 1968, va editar sèries d’aiguaforts i litografies i també ha dissenyat joies. El 1963 va fer la seua primera exposició individual a Munic, on va rebre la medalla d’or de l’estat de Baviera, a Pittsburg, Nova York i al Japó. Va tenir un paper destacat com a assessor de l’Ajuntament de Barcelona en la tria d’obres d’autors de prestigi internacional per a posar en carrers i places de la ciutat de cara als Jocs Olímpics de 1992 i aquest mateix any va rebre la Creu de Sant Jordi. Fou, a més, l’escultor escollit per a fer les medalles olímpiques. L’any 2000 fou elegit membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

 

Donatiu: 100.000 euros