Entre les yeux et ce qu'ils voient
Menys de 1,000 €

Laboratorio de Luz

“Entre les yeux et ce qu’ils voient”

 Entre les yeux et ce qu'ils voient  

Diverses tècniques. Dimensions variables.

Des de 1990, el Laboratorio de Luz, ubicat en la Facultat de Belles Arts de València, funciona com espai de trobada, estudi i investigació de principis estètics i expressius vinculats amb la imatge-llum. Els components del laboratori pertanyen a diversos departaments i la seua participació varia en funció de les propostes que es desenvolupen en cada moment: treballant entre la col·lectivitat i la individualitat, entre la investigació universitària i l’activitat artística, entre la producció de projectes i la difusió de textos, com un àmbit obert a aquelles persones que vulguen portar a terme la seua tasca sota aquesta estructura de caràcter interdisciplinari.

 

OBSERVACIONS Edició múltiple de 75 exemplars numerats i signats. Cada caixa conté diverses peces, una per cada membre del laboratori (dibuxos, escultures, fotografies, vídeos…).

 

Donatiu: 600 euros