A la manera de Crònica
Entre 1,000 i 10,000 €

Paco Alberola

“A la manera de Crònica”

A la manera de Crònica Paco_Alberola 

Fotomuntatge a partir d’una foto original pròpia de Rafael Solbes i Manolo Valdés (Equip Crònica). Original: any 1972. Muntatge: any 2004. 70 x 70 cm. 


Paco Alberola (Benifairó de la Valldigna, 1943) és un fotògraf especialitzat en publicitat i fotografia d’autor, amb gairebé 45 anys d’experiència darrere de l’objectiu i amb una gran dedicació al món de la imatge en totes les seues facetes, des dels inicis en el laboratori i la fotografia amateur, el seu aprenentatge i perfeccionament en dues agències de publicitat a Madrid en els anys 60 i els seus més de 37 anys al davant del seu estudi de València. Ha treballat per als més prestigiosos dissenyadors d’art, agències de publicitat, artistes de projecció internacional i reportatges de primeres marques realitzats a Seattle i Nova York, edició de llibres, exposicions i professor de cursos de fotografia a la UPV.

 

 

Donatiu: 1.500 euros