Transició
Menys de 1,000 €

Paco Grau (2)

Transició

 

 

 

 Transició

 

 

 

pacograu

 

 

 

Fotografia. 20 x 39 cm.

Paco Grau (Alcoi). Fotoperiodista que al llarg dels anys ha recollit a través de fotografies publicades i inèdites la història quotidiana d’Alcoi i la seua comarca. Cròniques periodístiques concentrades en un mil·lèsima de segon que es centren sobretot en la transició democràtica. 

Al món de la premsa podem destacar el seu treball des del 1978 fins el 1990 al periòdic Ciudad i des del 1978 al 1982 el seu treball com a  corresponsal en Alcoi i comarca per al periòdic Información i finalment, el seu treball també com a fotògraf a El País des de 1997 fins l’any 2008.

El 1979 realitza la seua primera exposició individual a la Galeria Yem Espectrum Canon. 10 anys després exposa al Centre Cultural d’Alcoi. Realitza també diverses exposicions itinerants (col·legis) i l’any 2005 torna a exposar al Centre Cultural d’Alcoi. L’any 2006 exposa ‘Entre dos milenios’a la Sala d’Exposicions que la CAM té a Alcoi.

Es responsable de la part fotogràfica de nombroses publicacions, incloent algun monogràfic.

 

 

Donatiu: 300 euros