Arlès Brut
Menys de 1,000 €

Diana Coca

Arlès Brut

 

 Arlès Brut

 

 

 

056.retrat-diana-coca

 

 

 

 

 

Fotografia de sals de plata revelada sobre paper baritat virada al seleni, sèrie limitada de 5. 10 x 10 cm.

Colecció completa adquirida per ‘Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma’

Diana Bejarano Coca (Palma, 1977). El 2003 es llicencia en Belles Arts per la Arts & Architecture Brighton University, especialitat en Fotografia Editorial i el 2009 es llicencia en Filosofia per la Universitat de les Illes Balears. Ha realitzat diverses exposicions individuals, i sobretot exposicions col.lectives des de l’any 2003. Guanyadora del Certamen Nacional d’Arts Plàstiques de l’UNED (2008) i d’importants premis com el Premi Fundació Pilar i Joan Miró per a la Formació en Centres Internacionals (2009).

Segons explica la mateixa autora, En general els meus projectes artístics giren al voltant de: 1) 2 “rituals” performàntics que suposen la invasió de l’espai públic per un cos semi-nu, (que, com a tal, correspon més a l’àmbit del privat) plantejant tabús i certs comportaments socials ridículs i plens de prejudicis entorn d’aquest cos. 2) Èmfasi en el tema de la “realitat”, remarcar el caràcter construït d’aquesta, així com el caràcter construït del gènere. 3) Les cames són l’eix fonamental i amb el fetitxe de la sabata juga amb la forma, amb la possibilitat de ser manejat. Ho utilitza per suggerir la realitat (cultura, ordre, restricció) enfront de la *intemporalidad del cos (naturalesa, caos, llibertat).

  

Donatiu: 500 euros