Love Bird 6 (Medium)
Entre 1,000 i 10,000 €

Ricardo Cotanda

Love Bird 6 (Medium)

 

 Love Bird 6 (Medium)

 

rcotanda 

Fils de tela i vellut sobre tela de cortina. Muntat sobre taula i emmarcat . 117 x 88 cm.

Ricardo Cotanda (1963, l’Eliana) Des de 1986 mostra el seu treball en nombroses exposicions individuals i col·lectives, tant a galeries privades (Tomás March, Joan Prats, Miguel Marcos, , entre d’altres.) com a espais públics a València (Sala Parpalló, La Caixa, La Gallera, IVAM, Universitat de València.. ), a Barcelona (La Caixa, Casa de la Caritat), a Lleida (La Panera, El Roser), A Girona (Espais), a Tarragona (Tinglat 4), a Eivissa (Mac), a Madrid (Cercle de Belles arts, Meac, Arco), a Conca  o a Donostia (Koldo Mitxelena), entre d’altres importants ciutats. A nivell internacional el seu treball s’ha exposat a ciutats com Venècia, Forli, Brussel·les, Basilea, Sion, Reims, París, Lisboa, Copenhaguen, Berlin, New York i Marugame.
Ha rebut, entre altres, el Premi Senyera (València), i el Premi Pablo Gargallo (Saragossa). Les seves obres es troben en diverses col·leccions  com l’Ajuntament i la Diputació de València, el Museu Gargallo de Saragossa, la Diputació de Múrcia, la Col·lecció Banesto, el Centre Espais de Girona, el Centre La Panera de Lleida, el IVAM, la Fundació La Caixa, el Museu Marugame de Japó, etc.

En la mateixa línia que ve explorant al llarg d’aquests últims anys, instal·lat més enllà de la distinció entre pintura i escultura, el valencià Ricardo Cotanda presenta imatges tan senzilles i delicades o poètiques, com poderoses i profundament tibants.

  

Donatiu: 4.000 euros