Avantprojecte d'una ombra projectada pel blanc
Entre 1,000 i 10,000 €

Jesús Galdón

Avantprojecte d’una ombra projectada pel blanc

 Avantprojecte d'una ombra projectada pel blanc

 

057.retratgaldon 

 

llapis, pintura i pintura opaca. 76 x 55,5 cm (sense emmarcar)

 

Jesús Galdón és pintor, escultor, poeta o indeterminat, o tot alhora, treballa en múltiples àmbits de la creació plàstica contemporània (pintura, fotografia, escultura, instal·lació, intervenció, no fer res, etc)

Al llarg de la seva trajectòria  amb més d’una trentena d’exposicions, destaquen exposicions com “A aquesta banda del mirall”, 1996 (Espai 13, Fundació Miró, Barcelona), “de com deconstruir el paisatge per llegir-lo”, 2002 (Intervenció a l’església Sant Felip Neri, Barcelona), “Über menschen” 2003 (Museu Schiller, Weimar) o les exposicions “La memòria dels déus”, 2000 (Museu d’Arqueologia de Tarragona) “Antínous o la història circular”,2006 (Museu d’Arqueologia de Catalunya, Barcelona), o l’exposicio de libres d’artista “Visualkultur”, 2007-2008 (Museum für Angewandte Kunst de Frankfurt, FAD- Barcelona, Museu Dalí St. Petesburg, Florida).

 

Donatiu: 1.500 euros