Alcoi, amb la Serreta i l'Ull del Moro
Menys de 1,000 €

Lluís Payà (1)

“Alcoi, amb la Serreta i L’Ull del Moro”, 2007

 

  Alcoi, amb la Serreta i l'Ull del Moro

lluis_paya_retrat 

 

Oli sobre tela (sense marc). 33 x 41 cm.

 

Lluís Payà. Nascut a Alcoi el 1972, es va formar a l’Escola de Belles Arts d’aquella població. A banda de dedicar-se professionalment a la pintura també ha treballat a nombrosos oficis (transportista, venedor, restaurador de mobles…) que li han permés un contacte continuat amb el gènere humà, el qual, unit a un gran amor per la natura i l’aire lliure, s’ha vist plenament reflexat en la seua obra.

Acabats els seus estudis a Alcoi -que li van permetre endinsar-se en el coneixement de l’obra dels integrants de l’anomenada Escola Alcoiana (Antonio Gisbert, Fernando Cabrera, Rigoberto Soler, etc.)- ha realitzat diverses estades formatives a la Roma de Fortuny, la Venècia de Martín Rico o el París de Galien Laloue (alguns dels artistes que més l’han influït), sense deixar de banda, però, les avantguardes de Berlín, Londres o Nova York.

Retornat a Alcoi, la seua obra respira encara les influències realistes i impressionistes, però amarada d’una contemporaneïtat àgil i fresca, fet que li ha facilitat la seua presència a les millors col·leccions d’Europa, el Japó, els Estats Units i el Golf Pèrsic.

 

Donatiu: 400 euros