Collage, 1987.
Menys de 1,000 €

Paco Munyoç

Collage, 1987.

 

 Collage, 1987.

 

 

055.retrat-paco-munyo 

 

Collage. 63 x 50 cm.

Paco Munyoç (Xàtiva, 1950). el 1963, amb només 13 any, guanya el Premi de Dibuix José Ribera de Xàtiva, però no ser+a fins 1969 que ingressa a l’Escola Superior de Belles Arts de Sant Carles, a València. DEs del 1970 realitza tot un seguit d’exposicions individuals i guanya diversos premis, gaudint a més d’importants beques com la que el Ministeri d’Assumptes Exteriors li concedeix per realitzar els seus estidis d’investigació artística en la República Àrab d’Egipte, aquest mateix any, el 1973, finalitza els seus estudis de professor de dibuix a l’Escola Superior de BB.AA de Sant Carles i forma, junt amb altres pintors valencians el grup “Bulto”.

En la seua obra contrasten poderosament els blocs geomètrics de colors amb els signes gràfics i les brotxades pintades. Parlem d’obres carregades de metàfores amb espais acuradament ordenats que ens transmeten una sensació d’ordre que ve accentuada per l’aparició de linies paral.leles que travessen obliquament porcions de color i alhora indiquen altre camp d’acció dins del quadre.


  

Donatiu: 600 euros