Bar la Esperanza
Menys de 1,000 €

Francesc Jarque (1)

“Bar la Esperanza”

 

 Bar la Esperanza

Francesc_Jarque 

 

 Quadricomia sobre cartró, 65 x 50 cm

 Francesc Jarque (València, 1940) va aprendre els rudiments de la tècnica fotogràfica a finals dels cinquanta, mentre treballava en un laboratori comercial. Del 1961, i durant trenta-quatre anys, va treballar en l’agència de publicitat Publipress, on arribaria a ocupar el càrrec de director artístic, una activitat que compaginava amb la de professor de l’Escola d’Arts i Oficis de València. També va formar part del grup Estampa Popular. Jarque ha desenvolupat una important tasca divulgativa del patrimoni i de la cultura valenciana a través de les seues fotografies documentals publicades en nombrosos llibres. Bona part d’ells els ha editat en col·laboració amb escriptors, periodistes i historiadors. Com a reconeixement a la seua trajectòria, el 1999 fou nomenat Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles.

 

Donatiu: 700 euros