De temps i memòria 3
Entre 1,000 i 10,000 €

Rafa Calbo

“De temps i memòria 3”

 

 

 

De temps i memòria 3

068.foto_calbo

 

Tècnica mixta sobre taula . 21,5 x 100 cm.

Rafael Calbo (Muro, 1962) té ja una extensa obra que segueix un procés evolutiu de significats i formes força coherent, sense trencaments però sense lligams estilístics fixes i amb un nivell de maduresa i qualitat tant conceptual com plàstica notablement rellevant. Com, per altra banda, li ve reconegut pels nombrosos premis que a hores d’ara ha obtingut. Diríem que en la seua pintura, sota el flux del significant, s’identifica, des de les seues primeres obres, amb la dualitat de la tensió entre elements dinàmics i parts immòbils, es proclama una permanent reflexió sobre l’ésser humà, la solitud, el temps, la memòria.  (Extracte del text de Josep Albert Mestre per al catàleg Hic et nunc)

Llicenciat en Belles Arts per la Facultad de Sant Carles. Universitat Politècnica de València. Màster en Producció i Gestió Artística per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Múrcia. Graduat a la Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics d’Alcoi (Alacant) en l’especialitat de Disseny Gràfic. Actualment és professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi en l’especialitat de Disseny Gràfic.

 

Donatiu: 1.200 euros