Figura en verds
Entre 1,000 i 10,000 €

Manolo Antolí

“Figura en verds”

 Figura en verds

 

69-retrat-manolo-antoli 

 

Oli sobre taula . 122,5 x 72 cm.

Manolo Rafael Antolí Sancho (Alcoi, 1953). Llicenciat en Belles arts per l’Escola Superior de Sant Carles de València en l’especialitat de dibuix i pintura i graduat en la EE,AA de València en l’especialitat d’Il·lustració.

És un pintor que ve desenvolupant una extensa obra en la seva trajectòria artística, on es pot observar la implicació personal en la recerca d’un llenguatge propi que va recorrent diverses etapes, i on es va apreciant la maduresa conceptual, el rigor i alhora la intensitat en els seus plantejaments basant el seu discurs pictòric en la importància del dibuix i el predomini del color.

En la ultima etapa es descobreix amb un gran accent intimista, capta i recrea la fugacitat d’instants serens i quotidians utilitzant en totes les seves dimensions el llenguatge figuratiu filtrat per la seva pròpia manera de comprendre el món.

Actualment és professor de dibuix a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

 

Donatiu: 1.800 euros