Tao Zen
Menys de 1,000 €

Pepe Calvo

Tao Zen, 2009.

 Tao Zen pepefondo 

 Fusta i ferro. 45 x 35 cm. aprox.

Pepe Calvo (Alcoi 1947). Estudis de Belles arts a Alcoi. Disseny Industrial i Gràfic, Elisava Barcelona – Promoció 1974. Soci fundador de l’Associació de Dissenyadors Professionals ADP.Col·laboracions de disseny amb Taylor & Gibson i Packaging Innovation de Londres. Selecció de treballs per “ Creation Industrielle “ del Centre Pompidou de Paris.  Jurat en diversos concursos de disseny. Cursets, conferències i seminaris en universitats i escoles professionals. Publicacions d’articles i treballs en diferents revistes tècniques i llibres de disseny.
Seleccions i diplomes: BEDA (Bureau European of Designers Associations ) – “DELTA ADIFAD” – “DISUEÑO” – premi “ *KIT NACIONAL DE DISSENY “ i “DESIGN PLUS FRANKFURT MESSE” entre altres. Té dissenyades mes de 500 marques, logotips i embalatges, un centenar d’objectes i productes de disseny en mes de vuit països. Ha realitzat una dotzena d’exposicions en sales d’art i centres artístics.
En l’actualitat comparteix treballs de recerca gràfica, amb el disseny, la fotografia i la plàstica escultòrica.

 

 

 

Donatiu: 500 euros