Implosió impugnada 7
Entre 1,000 i 10,000 €

Rafael Tormo

“Implosió Impugnada 7″

Implosió impugnada 7 Rafael_Tormo_1_in 

 

Fotografia B/N Químic. Paper fuji. Sistema Lambda. Edició certificada de 3.

138,5 x 81,5 cm. Emmarcada 182 x 121 cm.

 

Rafael Tormo i Cuenca (Beneixida, 1963). Autodidacta, comença a treballar en resistència als anys 70, hiperrealisme, punk, LSD, còmic, ovnis..Multidisciplinareitat, independentisme i una clara vocació d’esperit de contradicció foren la seua escola de formació espiritual. Als anys 80 inicia una relació directa amb el món professional de l’art. Participà a ARCO per primera vegada el 1983, ha fet incursions  en el món de la dansa contemporània  i accions teatrals i ha exposat entre d’altres països a Dinamarca, Estat Espanyol i França.

Ha coordinat projectes ja desapareguts com Ànimes de Cànter ( 1997-99 ) i el Col·lectiu nòmada de crítica de la cultura . Des de 1999 fins el moment coordina les Beques contra l’amnèsia col·lectiva, Banusaïdi. Actualment dirigeix PERIFÈRIES, encontres de reflexió i acció i l’espaidecríticaicreaciócontemporània a Sueca, i el seu treball gira al voltant de les seues intermediacions en espais paradoxals comuns que possibiliten estats de crisi i impossibiliten seguir vivint.

 

(Amb la compra de l’obra es regala el vídeo de l’acció que va provocar la fotografia)

Donatiu: 4.000 euros