La geneologia de la consciència
Entre 1,000 i 10,000 €

Mira Bernabeu

La genealogia de la consciència. Tríptic Salvem El Cabanyal, València, founded in 1998. #1

 La geneologia de la consciència

048.retrato_mira 

 

Tríptic. Fotografia color siliconada a metacrilat mate, marc de fusta lacada granat obscur. 69 x 264 cm.

Mira Bernabeu (Alacant, 1969) va estudiar Psicologia a més de Belles Arts, cosa que d’alguna manera fa de les seues obres peces de psicoanàlisi. Se situa en aquell punt en què la fotografia, un cop entronitzada com a art, es desenvolupa expandint-se cap a altres camps. Les seus obres, influïdes per l’art conceptual, estan formades per imatges fotogràfiques i textos, que es recolzen en temes antropològics i etnogràfics, capturats a partir de fets reals o ficticis que es presenten com escenografies a mig camí entre el reportatge i la coreografia teatral. Compagina la seua activitat artística amb la codirecció de la galeria Espai Visor de València.

 

Donatiu: 5.200 euros