Encuentro
Menys de 1,000 €

Mª José Tornero

“Encuentro”, 2006

 

 Encuentro

tornero9428029695111925 

Tècnica mixta sobre taula 70 x 100 cm.

Maria José Tornero Jiménez (Villarobledo, 1956). En 1975 es gradua en Arts Aplicades (especialitat publicitat) a l’Escola d’Arts i Oficis de València. Aquest mateix any obté el segon premi en el concurs de cartells ” X Fira Nacional del Llibre ” de València i li concedeixen el primer premi en el concurs “Cartells de Falles 1976” de València, sent la primera dona que ho rep en aquesta categoria. En 1983 obté el títol de Llicenciada en Belles Arts en la Facultat de Belles arts de València i aprova el concurs oposició al cos de catedràtics de dibuix per a Batxillerat. Posteriorment serà docent en diversos centres (Las Palmas de G.C., Zaragoza, Murcia i València). En 1997 inicia els estudis del tercer cicle per realitzar el Doctorat en el Departament de Dibuix de la Facultat de Belles arts (UPV) i en 1999 inicia el treball de recerca per a la tesi doctoral, titulada “Reflexions entorn de la vida i obra d’Eduardo Sales”. Finalment, en 2005, es converteix en Doctora en Bella Arts per la Facultat de BB.AA. de la Universitat Politècnica de València.

Des de 1980 ha realitzat variades exposicions col·lectives i a partir de 1988 realitza exposicions individuals a Las Palmas, Albacete, Barcelona i València. Tenen obra seva diferents entitats com l’Ajuntament de València, l’Ajuntament d’Agüimes i el de Vecindario (Las Palmas de Gran Canària), la Caixa Rural de Torrent (València) i l’Ajuntament de Villarrobledo (Albacete).

 

 

Donatiu: 900 euros