Paret 1
Menys de 1,000 €

Pilar Dolz

“Paret 1”

 Paret 1 005.pilar_dolz_cara 

Litografia sobre pedra. 50 x71 cm ( emmarcat 78 x 96cm)

Pilar Dolz (Morella, 1945) és gravadora i galerista. La seua obra ha recorregut nombrosos països i a més, ha estat promotora d’exposicions i actes culturals i socials reivindicatius. El desembre de 1974 va posar en funcionament Cànem, una galeria d’art contemporani a Castelló. Revolució, avantguarda i compromís defineixen aquesta artista, profundament testimonial, que lluita per la defensa dels drets de la dona i de les llibertats en general. La seua obra es caracteritza per una magnífica creativitat i ple domini de la tècnica, que va simplificant a mesura que avança en la busca d’un llenguatge propi. Els valors plàstics de la seua obra mostren una actitud disciplinada, perseverant i reflexiva. Pot trobar-se a museus com el Sant Pius V de València, la Biblioteca Nacional de Madrid, la Biblioteca Sormani de Milà i en diverses institucions i col•leccions.

 

OBRA RESERVADA