Juegos de manos y actos reflejos
Menys de 1,000 €

Amparo Carbonell

“Juegos de manos y actos reflejos”

Juegos de manos y actos reflejos amparo_carbonell 

Serigrafia: 112 x 22 cm. Caixa: 16’6 x 23 x 5’5cm

 

Amparo Carbonell (València, 1955) va estudiar escultura i és catedràtica del Departament d’Escultura de la Universitat Politècnica de València. A més de la docència i la investigació, sent inquietud per la incidència que la projecció social de les propostes artístiques pot tenir en la cultura, com agent formador i transformador. Per això ha treballat en diversos llocs de gestió de la universitat, relacionats amb la dinamització i projecció cultural. Des de 1980, com a escultura, ha participat en nombroses exposicions col·lectives i individuals i ha mostrat el seu treball en fires, museus, galeries i col·leccions privades. Ha treballat molt la idea del cos fèrtil i de la feminitat. Sovint des de la pròpia existència o a través de la mitologia clàssica, ha tramat una reflexió en què l’ésser dona apareix com a contenidor de tot: vida, conflictes, ritus, energia..

 

Donatiu: 300 euros

 OBSERVACIONS: Llibre d’artista. Edició de 100 exemplars, numerats i signats. Es presenta en una caixa de cartró en format de llibre.