Breviculum
Menys de 1,000 €

Llibres (2)

“Electorium parvum seu Breviculum”

 Breviculum

 
“Electorium parvum seu Breviculum”

Raimundus Lullus – Thomas Le Myésier

Edició facsímil del manuscrit conservat a la Biblioteca de Karlsruhe.

Edició coordinada per Albert Hauf, València, 3i4, 1993. Gran foli (43 x 34 cm.).

Facsímil amb 12 fulls de miniatures en color, més 30 fulls facsímils de text. Relligat luxós en pell, decorada amb cenefes de gofrats i florons daurats.

S’acompanya amb un altre volum amb estudis d’Albert Hauf, Charles Lohr, Waldburga Büchel, Theo Pindl-Büchel i Miquel Batllori (95 p.), editat en paper couché i relligat en tela, més un fullet amb el text en alemany i anglès, tot contingut dins una caixa de suro.

El llibre és la compil·lació de dues obres de Ramon Llull realitzades pel seu deixeble francès Thomas Le Myésier (mort el 1336): l’Electorium (que conté la famosa “Vita coaetania”, biografia dictada pel propi Ramon Llull) i el compendi Breviculum, que conté extractes de l’Ars brevis del filòsof mallorquí, és a dir, les diverses recensions de l’obra filosòfico-teològica més important de Llull.

L’esplèdid cicle de miniatures, comentat en detall, i també, la part preliminar, l’anomenada pars dispositiva, brinden una introducció gràfica, de fàcil comprensió, en la vida i la doctrina de Llull.

 

El volum es va editar amb motiu del Simposi Internacional sobre Ramon Llull, celebrat a València el 1993.

Donatiu: 950 euros