Cap de Miguel Hernández
Entre 1,000 i 10,000 €

Castejón

Cap de Miguel Hernández

 Cap de Miguel Hernández castejon 

Bronze fundit. 22 x 13 x 14 cm.

Joan Ramon Garcia i Castejón (Elx, 1945) En 1962 es trasllada a València i assisteix com a alumne lliure a l’Escola de Belles Arts de Sant Carles. Des de 1965 pinta en el sud de França i viatja a París. Aquest mateix any realitza la seva primera exposició col·lectiva en l’Ateneu de València i a l’any següent la seva primera exposició personal en la Galeria Mateu de València. A partir d’aquesta data, la seva obra s’ha exhibit en més de dues-centes mostres, col·lectives i individuals, en l’Estat espanyol i a l’estranger.

És membre fundador del Grup d’Elx, del qual va formar part activa fins al 71.
En 1967 i des del 10 de maig roman empresonat durant gairebé tres anys per antifranquista. Aquesta és una de les seves etapes més tràgiques, i també més fecunda de la seva producció artística; els dibuixos a la cera realitzats en aquest període passen dels dos mil.

A l’octubre del 70 es trasllada a Canàries formant part del grup de teatre La Carátula. Des de 1973, viu i treballa a Dénia, Alacant.
La seva obra està representada en museus i col·leccions privades de tot el món.

Aquest  artista va començar des de petit encarant tres facetes diferents de l’art: l’escultura, el gravat i la pintura.

 

Donatiu: 1.000 euros