005.pilar_dolz-paisatge
Menys de 1,000 €

Pilar Dolz

“Paisatge LIII”

 005.pilar_dolz-paisatge 005.pilar_dolz_cara 

Gravat a l’aiguafort sobre planxa de zinc. 65 x70 cm ( emmarcat 74 x 79cm)

Pilar Dolz (Morella, 1945) és gravadora i galerista. La seua obra ha recorregut nombrosos països i a més, ha estat promotora d’exposicions i actes culturals i socials reivindicatius. El desembre de 1974 va posar en funcionament Cànem, una galeria d’art contemporani a Castelló. Revolució, avantguarda i compromís defineixen aquesta artista, profundament testimonial, que lluita per la defensa dels drets de la dona i de les llibertats en general. La seua obra es caracteritza per una magnífica creativitat i ple domini de la tècnica, que va simplificant a mesura que avança en la busca d’un llenguatge propi. Els valors plàstics de la seua obra mostren una actitud disciplinada, perseverant i reflexiva. Pot trobar-se a museus com el Sant Pius V de València, la Biblioteca Nacional de Madrid, la Biblioteca Sormani de Milà i en diverses institucions i col•leccions.

 

OBRA RESERVADA