Estibador de paraules
Entre 1,000 i 10,000 €

Artur Heras

Estibador de paraules

 Estibador de paraules ArturHeras
 

 Acrílic, tinta i llapis sobre paper. 106 x 73 cm

Artur Heras (Xàtiva, 1945) és autor d’una obra impregnada de sàtira social i de denúncia, especialment en l’època franquista. Es val dels recursos de l’estètica pop com a instruments de protesta. Entre 1980 i 1995 va dirigir la Sala Parpalló. Es va donar a conèixer en el món de l’edició com a il·lustrador de talent, especialment de llibres per a xiquets. També és escultor i ha signat monuments públics de gran originalitat. En els últims temps, sense deixar de ser fidel als principis de la Nova Figuració, s’ha orientat cap a una inspiració de caràcter clarament ontològic, on la profunditat de la reflexió es combina amb la fantasia. La puresa de les formes, la lluïssor dels colors, la depuració dràstica de la composició, deixen tot l’espai per a l’expressió d’un pensament no verbal, amb un humor punxant que toca de ple el cor.

 

Donatiu: 5.000 euros

OBRA RESERVADA