1. Els consellaires / 2. Retorn 2001
Menys de 1,000 €

Antoni Miró (2)

1. “Els consellaires”

2. “Retorn 2001”

 1. Els consellaires / 2. Retorn 2001 Antoni_Miro

1. Gravat sobre paper. Exemplar núm. 15/99. Dedicat a Sanchis Guarner. 53 x 38 cm

2. Impressió sobre tela. Exemplar núm. 42/75. 78 x 58 cm

Antoni Miró (Alcoi, 1944) va rebre el 1960 el primer premi de pintura de l’Ajuntament d’Alcoi. Des del 1965, són nombroses les exposicions que ha realitzat dins i fora del nostre país, així com els premis i mencions que se li han concedit. Miró és un artista que sempre ha mostrat atenció per la promoció i foment de la nostra cultura. La seua obra, situada dins del realisme social, s’inicia en l’expressionisme figuratiu com una denúncia del sofriment humà. A finals dels seixanta, el seu interès per la temàtica social el condueix al neofiguratisme amb un missatge de crítica i denúncia, que als setanta s’identifica plenament amb el moviment “Crònica de la realitat”. La seua és una pintura de conscienciació, una ferramenta de comunicació estètica i ideològica alhora.

 

Donació de col.leccionista particular.

 

Donatiu: 380 euros (unitat)