Indiferencia
Menys de 1,000 €

Ascensión González

“Indiferencia”

 Indiferencia Ascension_Gonzalez_002 

Porcellana per colada i modelat. 30 x 40 cm (aprox.)

Pertany a la sèrie HISTORIAS. Obra seriada 2/7


Ascensión González Lorenzo (Elx, 1973) és doctora en Belles Arts per de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i professora de la Facultat de Belles Arts d’Altea, adscrita a la mateixa universitat. En la seua obra conflueixen l’escultura, la instal·lació i el vídeo, entre altres tècniques. Combina les pràctiques més tradicionals amb les noves tecnologies per a exposar idees actuals. Ha realitzat diverses exposicions individuals i un bon nombre de col·lectives. L’artista qüestiona la identitat de l’individu en la societat globalitzada. Parteix d’una perspectiva personal per tal de plantejar temàtiques que són sovint socials. La seua obra juga amb elements quotidians, que en ser manipulats, adquireixen un nou significat, introduint lectures més emotives i ambigües.

 

Donatiu:

OBRA RESERVADA