El asno y las ranas
Menys de 1,000 €

Sento Llobell

“El asno y las ranas”

 El asno y las ranas

046.Foto_Sento 

Gravat, pintat a mà. 43 x 31 cm.

Vicent Josep Llobell Bisbal, conegut com Sento (València, 8 de desembre de 1953), és un historietista i il·lustrador valencià

Llicenciat en Belles Arts ( 1978), va ser professor d’Anatomia a la Facultat de Belles Arts de València. Però va canviar les aules pel còmic, publicant en revistes com Cairo, El Víbora, Bésame Mucho, Madriz o TBO . Els seus còmics i il·lustracions també s’han publicat en mitjans com el Pequeño País, El Temps, El Independiente, El Jueves o Efe Eme.

Inquiet per natura, no ha obviat la il·lustració publicitària i fins i tot el disseny innovador de falles, fent tàndem amb Manolo Martín per a la realització de les falles de Plaça del País Valencià (actualment Ajuntament) de València dels anys 1986 i 1987[1] i de Na Jordana en 2006 i 2011. Ells dos també el foren responsables del disseny de la ludo-estàtua gegant del Parc Gulliver que reposa al Jardí del Túria de València. Sento es va internar en l’animació amb La leyenda de la Meloseta.

 

Donatiu: 600 euros