A Eusebi
Entre 1,000 i 10,000 €

Josep Díaz Azorín

A Eusebi, la mà de l’amic des de 1955

 A Eusebi

 

 

2003-05-09_IMG_2003-05-02_15_03_01_Internet_azorin

 

 

 

 

 

Dibuix a la barra seca. 90 x 68 cm.

Josep Díaz Azorín (Alacant, 1939). Pintor, gravador, dibuixant i escultor. Llicenciat en Belles Arts per l’EScola Superior de Sant Carles de València. Catedràtic d’Institut. Va ser professor a la Universitat d’Alacant i membre fundador i president del Col·lectiu d’Artistes Plàstics del País Valencià.

La seua obra se centra en l’estudi i tractament volumètric de formes humanes i vegetals. Ha realitzat 9 escultures públiques, entre aquestes la mà de la Universitat d’Alacant. Ha realitzat exposicions a Noruega, Finlàndia, Itàlia, Buenos Aires, Sao Paulo, Madrid, Mèxic, Barcelona, Suècia, Miami, El Caire, Nova York, França..fent un total de més de 80 exposicions personals i col·lectives. Ha realitzat innumerables edicions d’obra gràfica i la seua obra figura en museus d’Espanya i de l’estranger. S’han realitzat molts estudis i publicacions sobre la seua destacada obra.

 

 

Donatiu: 3.200 euros