Roses
Entre 1,000 i 10,000 €

Nani Marquina

Roses

 Roses nani_marquina
 

 Catifa. 100% llana manufacturada. 170 x 240 cm.

Nani Marquina (Barcelona, 1952), empresària i dissenyadora industrial, després de col·laborar amb l’estudi d’arquitectura Sellés-Marquina, va obrir el 1974 una botiga d’interiorisme. El 1984 va realitzar les primeres catifes per encàrrec i el mateix any arribaren els reconeixements: la catifa “Dama” rep una selecció Delta. El 1984 crea la marca nanimarquina, dedicada al disseny i edició d’articles tèxtils per a la llar. El 1989 la col·lecció “Begonia” fou seleccionada per la botiga del MOMA de Nova York. Les seues peces s’han exhibit a diverses exposicions col·lectives arreu del món. El 2003 va rebre el premi IDQ i el 2004, la col·lecció “Topissimo” va rebre el Certificat d’Excellence al millor producte de la Fira SIDIM de Montreal i el Good Desing Award del Chicago Athenaeum. La innovació, la qualitat i el treball artesanal l’han feta mereixedora de guardons com el Red Dot Awards o el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Donatiu: 1.571 euros