011.carolina_maestro
Més de 10,000 €

Carolina Maestro

“El quimérico inquilino”

011.carolina_maestro Carolina_Maestro_good 

Acrílic sobre taula. 180 x 180 cm

 

Carolina Maestro (València, 1976) va cursar els seus estudis a la Facultat de Belles Arts de Sant Carles, a la Universitat Politècnica de València.

Es va doctorar, a més, per aquesta mateixa universitat, amb una tesi centrada Sean Scully i la dimensió humanística de la pintura abstracta.

Malgrat la seua joventut, ja compta amb més quaranta exposicions col·lectives, unes quantes d’individuals –entre les que destaquen “Geometrajes”, “Cinemétricos”, “Four Rooms II”, “Composiciones”, “Peinture” o la més recent, al Palau de la Música, “La pintura dentro de la pintura”–, a més d’un grapat de beques i participacions en congressos.

La seua és una obra submergida en el món de l’abstracció, amb un predomini de les línies rectes, que no vol dir que siguen necessàriament exactes. També juga amb la geometria i la diversitat de textures i els colors màgics amb capacitat per evocar.

Entre els guardons que ha obtingut, destaca el premi XXI Biennal de Pintura Vila de Paterna 2006. També va quedar finalista del XXX Certamen Nacional de Pintura Vila de Pego.

 

Donatiu: 20.000 euros